以新鲜烘焙面饱及蛋糕为主打嘅欧陆式餐厅,仲提供多款沙律🥗、意粉、饭、汉堡包🍔、扒类主菜。以前觉得佢嘅食物款式及味道系高质素的👍👍,但今时今日佢嘅食物卖相及味道都欠奉👎👎。机械化式嘅服务,流水作业式嘅经营手法....晚餐Menu就只有一张纸,只有14样选项。饮品只有冰茶及汽水,无热饮选择😫😫。这根本就系速食店嘅经营手法,点餐要快、煮得要快、食得要快,客人埋单要快、返枱要快🤦‍♀️🤦🏻‍♂️。没有谂过用心为客人做好食物及服务,大家别再误会它是一间高质西餐厅😡。山羊芝士黄菌波菜有机糙米饭🍚打着健康有机嘅旗号,收费又可以高几成,但卖相及味道强差人意❗️糙米同白米嘅软度相差很远,食起来有「银牙🦷」嘅感觉。配菜不多,当中有啲仲带苦涩味,酱汁过份湿润,好似食紧汤饭。车厘番茄酱蟹肉手制扭纹粉🍝以为手制扭纹粉系卖点,点知又系失败之作。首先形状已经唔似扭纹粉,粉嘅质地仲要腍到好似比阿公阿婆食咁❗️蟹肉确实多,每一啖都食到蟹肉。酱汁亦系过分湿润。点餐后,每枱都会有法式面包,但呢啲面包唔见有咩特别好味😞。

山羊芝士黄菌波菜有机糙米饭🍚

车厘番茄酱蟹肉手制扭纹粉🍝

点餐后,每枱都会有法式面包,但呢啲面包唔见有咩特别好味😞。