餐厅: 百份百餐廳 (港灣豪庭)
资讯:

2023-07-29 171 浏览
今次我去左呢间餐厅食晚饭,谂住快快趣食就拣左呢度,佢地餐具同水都系自助既,坐位都算阔,佢地呢度算多元化,小菜,焗饭,铁板,碟头饭各样都有😮我今次叫左个唔咖喱猪扒拼吉列鱼柳($63)卖相都好普通,咖喱通常都系配饭,不过我钟意食意粉就拣左意粉😂 其实呢碟野一个字都形容晒,劣👎🏻👎🏻 首先咖喱汁我冇谂过唔系分开上,猪扒亦都系又干又韧,鱼柳算系好小小咁🤷‍♂️另一个就叫左家乡莲藕马蹄煎肉饼连一碗饭($73)仲另外加碗炖汤($15)😗 莲藕饼就还好,但食落唔知点解似芋头feel🤣 碗汤就系今餐最好既环节,料好多,有菇有肉,个汤都几入味,真系估佢唔到地唔错🫣总括黎讲,呢间餐厅就叫左周身刀冇张利😪 好似咩都有得食,好多选择咁,实际就咩都整得唔好食,仲要个价钱唔系话平,我宁愿食茶记,茶记会平d但坐就呢度舒服d,贪快唔洗等咪黎食下,但对自己好d就唔好黎食了🫢

2023-07-11