餐厅: 小曼谷海鮮燒烤屋
资讯:

今日要去附近医院探妈咪,有少少饿,一落车就系小曼谷,前几日买咗3张团购优惠券,$60可以当$100用,既然都到啦就用返张当然要食返必食嘅蒜蓉包,因为呢度嘅蒜蓉包的确做得几出色,牛油同蒜蓉味都好香,面包又烘得好脆,$30有4块由于之后仲要食饭,所以唔敢食太饱叫左3串串烧,分别系鸡全翼,牛舌同牛肉牛舌个味同我平时食开既唔同,呢只较腍身,食落个味似牛楠,好难咬得开,我个人唔太钟意呢个味,跟住就系鸡翼,味道普通牛肉串味道加埋个沙嗲酱都ok,串烧味道整体合格埋单加埋一系101.2,原来起初我计错数,加埋只系$92,但优惠卷系$100既,咁我问店员我系咪可以用埋果$8,佢话我唔知,总之你而家补返$10加一钱,我话咁我叫多样野,佢话你自己钟意,你叫多样野都系要收加一,咪比多d钱啰,仲要劲大声,搞到我好似比人闹咁!真系好后悔买左3张优惠卷,而家仲有2张,希望下次唔会再系咁虽然话系$60买$100,要按原价加一,其实变相系7折,同埋餐厅食品既定价都唔低,所以都唔系叫到好多野食小Tips: 买左团购既朋友如果真系想食得抵既就唔好超出优惠卷价钱太多,计一计总数先落单😃

蒜蓉包

由于之后仲要食饭,所以唔敢食太饱
叫左3串串烧,分别系鸡全翼,牛舌同牛肉
牛肉串味道加埋个沙嗲酱都ok,串烧味道整体合格
串烧

2019-02-16