由开业一直食到而家,以前每个weekend 都会去食,已经认得哂啲楼面同bar 枱寿司师傅。以前无论食物质素,份量,定系服务态度都相当唔错,午餐系非常抵食之选!后来因为嘢食越嚟越细份(例如彩之便当以前系两件软壳蟹而家得返一件, 刺身以前会有海藻铺底而家冇哂),同埋冇咁好食就少咗去。近排再去食,食物质素差左好多,茶碗蒸无味,彩之便当个饭好咸……最重要系有个戴眼镜嘅男经理态度非常差!我食紧嘅时候听到有客攞飞礼貌问等几耐,佢乜都话唔知,问前面有几多张枱都话唔知!食左咁多年,楼面落单不嬲好醒,读个set嘅关键字例如寿司便当,细牛肉乌冬,佢哋就明。𠮶日照常咁落单,个经理唔熟餐牌反而怪我哋讲得唔好,话餐牌有好多类似嘅set,食左6,7年第一次遇到咁差嘅经理。最后食到成枱都系碟同盘都冇人执(利申佢哋唔忙),叫佢帮手加茶都扮听唔到🧏附上一张连前菜茶碗蒸食完都唔收嘅相

附上一张连前菜茶碗蒸食完都唔收嘅相