牛氣係我食打邊爐放題既首選 因為真係牛肉keep到質素 唔會話第一碟靚 第二三碟開始愈來愈差 呢一點已經抵讚 飲品選擇好多 有茶 汽水 果汁 睇得出有心機做好 員工好好服務態度 主動問你洗唔洗加單 好快幫客人清走吉碟 但唯獨某四眼穿恤衫員工 係出面無人排隊 入面有吉枱既情況下 一夠鐘就即刻叫客人走 其實last order完唔係隔好耐 來到已經剩下時間不多 但那位員工不但無提及有movenpick雪糕送 要客人主動開口叫員工比 (其他分店會主動問客人要唔要) 仲要直接熄客人既爐 果時last order既牛都未熟 唔想浪費食物 但果位員工直接就熄左我地個爐 連食最後既雪糕都要好似監視器咁望住 原本食得好開心 就係呢位同事令到最尾既體驗扣哂分 其他分店無客而入面客人仲食緊最尾既野 都唔會咁趕人走 呢位同事認真「趕客」希望呢位員工唔會影響到其他客人既體驗
希望呢位員工唔會影響到其他客人既體驗
2021-11-17