2011-06-08 16 浏览
侍應態度懶散,完全沒有禮貌可言,送餐時不理會食客正在進食中,直接遞到"面前",真的差點倒在面上~黑椒汁雜扖飯 + 魚湯蘿蔔:首先說那個雜扖飯,正確來說不能說是雜扖吧,材料只有1條腸仔 + 1隻超多炸粉的雞翼 + 1塊豬扖 + 1隻蛋只得1塊扖都可算是雜扖?先說黑椒汁,完全不知所謂,全沒有黑椒的味道,只是一PAT很咸的汁~那隻蛋,超乾身,唔知煎完放左幾耐~豬扖先至係主角,超厚,又乾又硬,食完包保消化不良~魚湯蘿蔔好硬,唔稔身,完全唔入味~到賣單,係收銀到,又係差不多質素既態度,遲遲唔收張單,要你企係到等,佢繼續做野,好啦,好似做完,收左你左單,俾左錢等找錢,佢又做佢既野,完全唔理你企係到,可唔可以找埋錢俾我走呢???成個餐40幾蚊,完全唔值,無論食物質素同服務態度,反正服務成咁,我去食FOOD COURT好過~

1條腸仔 + 1隻超多炸粉的雞翼 + 1塊豬扖 + 1隻蛋

只得1塊扖都可算是雜扖?

那隻蛋,超乾身,唔知煎完放左幾耐~

豬扖先至係主角,超厚,又乾又硬,食完包保消化不良~

魚湯蘿蔔好硬,唔稔身,完全唔入味~

完全唔理你企係到,可唔可以找埋錢俾我走呢???

2011-06-07