2022-07-20
今次同戰鬥力強勁既朋友去食飯 當然要挑選強勁既餐廳配合番佢既食量呢位朋友又要食得好 食得多 覺得食飯其中一個重點係要坐得舒服 好彩地搵到間完全滿足到佢需求 食過甘多間放題燒肉 呢間環境舒適度數一數二好 冷氣夠 ‼️5點前入座 二人同行一人半價‼️5點前/9點後入座減$40澳洲和牛海鮮放題任飲任食116品 100分鐘 $418店員先呈上打卡九宮格及煙燻壺漬封門柳 介紹任食餐點內最熱門食品 全部都可以再點既 店員亦會親切幫手燒封門柳 定時換網 服務很不錯🤣👋🏻以下簡單介紹必食肉類海鮮(用QR code 任點)虎蝦:非常鮮甜彈牙牛舌:牛舌非常爽彈 質感很好澳洲和牛原塊板腱:肉質腍滑 入口即溶極上牛小排:油花分佈均勻 肉質嫩滑煙燻壺漬封門柳: 招牌菜 聽店員介紹一隻牛得一條封門柳 肉味濃味噌白豚梅花肉:肥瘦適中 味噌調味恰到好處🍤必食炸物小食類(用QR code 任點)焦糖焗金薯:呢款我自己食哂一碟 炸蕃薯非常軟綿 又甜又脆清酒煮蜆:蜆肉完全冇沙吉列蠔:即叫即炸 炸得香脆榴槤炸彈:呢款友人話好出色 外皮香脆又帶點煙韌 榴連蓉軟滑 甜度適中🥗自助吧枱仲有沙拉菜 香蕉冰卷 芝麻小丸子 吱吱軟雪糕 豆腐
‼️5點前入座 二人同行一人半價
‼️5點前/9點後入座減$40
澳洲和牛海鮮放題任飲任食116品 100分鐘 $418
👋🏻以下簡單介紹必食肉類海鮮(用QR code 任點)
虎蝦:非常鮮甜彈牙
牛舌:牛舌非常爽彈 質感很好
澳洲和牛原塊板腱:肉質腍滑 入口即溶
極上牛小排:油花分佈均勻 肉質嫩滑
味噌白豚梅花肉:肥瘦適中 味噌調味恰到好處
🍤必食炸物小食類(用QR code 任點)
焦糖焗金薯:呢款我自己食哂一碟 炸蕃薯非常軟綿 又甜又脆
清酒煮蜆:蜆肉完全冇沙
吉列蠔:即叫即炸 炸得香脆
🥗自助吧枱仲有沙拉菜 香蕉冰卷 芝麻小丸子 吱吱軟雪糕 豆腐花 等等
✅簡單講 食物種類豐富 肉類出色 熟食炸物比好多其他放題店出色 而且難得地 放題店嘅環境設計得好舒服
就咁睇$400可能有人會覺得貴 但其實任食呢個價錢都差唔多
如果冇特別想食和牛嘅話