2019-03-10 606 浏览
基於我同我老婆見到kings ludwig攪緊個PROMOTION,就係身份證中某幾個NUMBER就可以免費食豬手/腸,幸運地我地又中左,所以就黎試一試餐廳都幾有情調既, 暗暗地,仲有LIVE BAND, 不過我覺得有時有LIVE BAND既餐廳會有D嘈,攪到唔係好傾到計睇一睇個MENU, 發現佢得一款德國腸既SET, 無得試多幾種, 咁樣唔係咁好最後叫左個Nuernberger Sausage, 味道OK啦, 香料味重左少少,唔係好食到D肉味又叫左個豬手, 我覺得太鹹同埋D皮太硬,唔係脆,食到有D辛苦間餐廳最出色既居然係BEVERAGE, 佢個BANANA SPLIT好正,好香香蕉味,同D CREAM好襯,好似飲緊個香蕉船咁結: 如果無優惠價錢唔平,所以唔值得再食
幸運地我地又中左,所以就黎試一試

結: 如果無優惠價錢唔平,所以唔值得再食