📍Dear Neighbour🔍#happytreats_saiwan #happytreats_yellow⭐️食物:7/10⭐️CP值:7.5/10-🍳All day breakfast $90炒蛋香滑🥚烟肉香脆🥓蔬菜亦新鲜🥬全部食物质素都中上~最有记忆点系蒜蓉包,蒜味超级重,外脆内软🥖-🍝Homemade pasta (罗勒芝士忌廉意粉) $65意粉煮得几好嘅,al dente口感不错!但系调味来讲就冇乜特别,都系普通芝士同忌廉既味道,唔算特别香浓😗不过意粉每一日都有唔同嘅款式,而且性价比几高☺️-☕️Ice drip coffee $60唔系太识品评咖啡🤣但咖啡豆味超级浓郁,呢杯对我来讲偏酸偏苦,可能啱重口味咖啡控~-✅Overall: 食物质素唔错,而且老板超级有heart,会好细心咁介绍食物同饮品,亦会同你倾游行抗争💯环境唔错几清幽,装修行极简风格,feel到老板有用心设计🌿 .

📍Dear Neighbour
⭐️食物:7/10
⭐️CP值:7.5/10
🍳All day breakfast $90
☕️Ice drip coffee $60
All day breakfast
Homemade pasta (罗勒芝士忌廉意粉)
All day breakfast
Homemade pasta (罗勒芝士忌廉意粉)