2021-04-21 1557 浏览
自从生完BB后,好耐都无去小店食饭饮咖啡。而家小B终于1岁,我可以自己放松一下✌︎✌︎今次会选择去呢间咖啡店最大嘅原因系因为店舖营业至晚上,除咗有咖啡之外,仲有做日式料理,不过就唔提供甜品,只有咸食。咖啡Latte中规中矩,但就非常欣赏只杯♥︎喺店舖有售,今次我冇买到,下次要去买一对!食物方面吉列猪扒三文治水准唔错,炸得刚刚好,带少少粉红色,够juicy。当日去到有两款special dish,而我哋就叫咗其中一款清酒煮蚬。蚬肉肉质实净,汤头好甜,略嫌调味重手咗少少。另外蒲烧鳗鱼汉堡亦都偏咸,一边食要一边饮水...总体来讲环境舒服,特别要赞赏店舖嘅厕所,非常干净同宽躺。服务态度亦都好好,夜晚唔需要等位,可以一试☻︎
Iced Latte
日式吉列猪扒三文治