其实我来过呢间餐厅几次每次服务态度都好好,叫餐前佢地都会介绍每日有什麽推介。 今次特别系我第一次带我bb来, 店员好好,一见到我背住bb, 会搵个比较阔落既位比我,及主动拎bb椅来,最转登拎埋bb餐具比我, 我都有话bb食左野,唔洗用喇,佢地好好, 话照放系度比bb玩。 店员仲主动送贴纸比我bb玩,好窝心。 食物方面,我觉得好有水准, 次次见到餐牌,卖相好吸引,有好多食物都想食,但我一个人食,只能叫到一样。 今次我order了 芝士白汁牛油果海虾热石锅饭,好香饭味,而且有我喜欢既牛油果份量十足,好满意。 另外饮品我简左热情果鲜果梳打, 好香果味,而且比一般餐厅饮品大杯。 所以呢间都会系我喜欢去家附近既饭堂之一。