话说今日有事要到尖沙咀处理,系件开心事处理好后好开心咁谂住揾间好啲既铺食餐好既,上开饭网见到呢间好多好评,于是就试吓啦点知由6点半开始坐低,睇menu见到好多都好似好吸引当时得我一枱客人由选择恐惧症既我拣完一轮,满心欢喜,期待美味可口的食物会好快送到,点知等下等下,由小小肚饿到 饿到打鼓🥁,望下个钟原来已经8点😱😱🥶🥶我以为我饿到眼花😵‍💫望真啲真系8点。。我见到全店得一个男侍应,好殷勤而快速地处理楼面事项,送餐,讲解食物,甚至乎都见到帮客人烧肉,虽然戴住口罩但都感觉好专业,面带笑容,而且很有耐性,态度很好👍🏻因为我都等到很燥,我都知道食物迟上唔关楼面事,但面对我的质问,该男侍应还是很好态度,而且还尽力提出很多好的方案 系呢度真的要赞赞他,真的,今时今日做服务行业真心唔易,尤其系饮食业。餐厅整体还好,如果食物能够快啲出餐,同和牛三文治🥪唔好再整到咁多油的话,将来都会再来试吓既。。。始终呢个价钱要对得住呢个质素。
话说今日有事要到尖沙咀处理,系件开心事

点知由6点半开始坐低,睇menu见到好多都好似好吸引
当时得我一枱客人

我以为我饿到眼花😵‍💫
望真啲真系8点。。
面带笑容,而且很有耐性,态度很好👍🏻