2018-04-14 2260 浏览
前排因有假期既关系,所以相约左朋友去左尖沙咀行街睇戏;差不多夜晚食饭时段,大家行经见到有得食火锅,二话不说就上左去了!餐厅面积不算很大,但座位有适当既距离;坐得好舒服。另外,仲有独立既房tim!职员会以调味架让食客可以在座位上可自行调味。新加坡叻沙汤底:叻沙汤底汤味带点点咸味,同时带有少少既辣;十分适合食吾到辣又想有少少惹味既我。当中带有几旧既豆泡同芽菜吸入左叻沙汤底,十分入味!鲜虾云吞:份量相对多,共有8大粒。只只既size刀一样,而且同样地系胀身的;可知系即时包而不是一直雪住。餐厅事先将云吞调味,入面包住猪肉和鲜虾;食落爽口又鲜又带咸。鳝片:份量刚好给二人食用,鳝片十分新鲜又无骨;最重要是没有泥味。经过焯后,口感带点爽口又鲜甜,真的不错啊!松化响铃卷:响铃卷吸入左汤底既味道,食落十分惹味。鲜嫩肥牛肉(例):依间餐应既牛肉十分鲜红,可知一定十分新鲜。厚度刚好,所以食落充满口感,牛肉经过焯次后,牛肉十分juicy而,其带点点牛味!自制鲜虾胶:份量刀吾细的,是我十分喜欢食既虾胶;口感十分鲜甜又弹牙,相信大人小朋友刀会好中意的!猪红:颜色一样好鲜色,食落不会太林;味道不错!饮品:依度有提供

职员会以调味架让食客可以在座位上可自行调味。

松化响铃卷:响铃卷吸入左汤底既味道,食落十分惹味。

猪红:颜色一样好鲜色,食落不会太林;味道不错!

饮品:依度有提供果粒橙,几好饮!