2023-05-26
經過K11見到有間食fusion菜既餐廳😍 原來係ATUM既餐廳 唔怪得之咁有藝術同設計有格調🥰Gaden Salad $56 🥗沙律真係好食~新鮮蔬菜混合了自家製沙律醬 口感清爽 酸酸甜甜令人好開胃😋Truffle Parmesan Fries $68 🧀🍟呢款薯條非常特別 醬汁搭配著酥脆既薯條🍟味道十分美味 同埋芝士醬係分開上 岩曬唔會點醬既人一齊食👏🏻Seared Halibut Fish Broth $188🐟燒左口魚肉非常鮮嫩 香氣四溢 貪心既我想多d左口魚會更開心😛 Braised Red Wine Beef Short Ribs $268🥩係愛食肉人士既天堂🤣牛肋骨慢煮後 肉質極嫩配上紅酒🍷同蔬菜燉 入口感更豐富 必推🥰Wild Berry Sorbet $56🍓用新鮮既野莓製成雪葩 口感十分清新喜歡清爽既飲品 要試試🙌🏻ATUM Restaurant📍K11 購物藝術館 18 Hanoi Road Shop 101B, 1/F, Tsim Sha Tsui
Gaden Salad $56 🥗
沙律真係好食~新鮮蔬菜混合了自家製沙律醬