2024-04-22 243 浏览
食物环境都唔错第一次帮衬,妈咪生日约左父母一齐食早餐,入到去到想转窗口位,因为光线好d ,想影张靓相留念,问waitress可否转近窗口位已经即时黑面。因第一次光顾, 按钟想落order, waitress冷淡回应「我地手机落单」行开左。 唔知如果老人家唔识用手机落单 系咪唔可以系呢间餐厅食。两老想饮热水,我行去揾个waiter 请求可否比2杯热水, 「秒」晒嘴 ,黑口黑面回一句「转头比你」,当然冇拿热水来。 唯有等到拿餐过来另一个waitress同佢讲想拿2杯热水。可惜:食物几好食 ,coffee 很好, 环境都真几好,很可惜, 但过食个200几蚊嘅早餐, 黄埔有好多选择, 咁嘅态度 贴钱入去睇waitress 面色, 唔会再帮衬 。 唔怪得越来越多香港人要北上消费,起码平过你,又有服务质素。*个位”公主”waitress 成手都系tatoo。

食物环境都唔错

可惜:
唔怪得越来越多香港人要北上消费,起码平过你,又有服务质素。
*个位”公主”waitress 成手都系tatoo。

2024-04-22
用餐时段