Main St. Deli (已結業)

2023-04-12 457 浏览
✅汉堡真系超大个 share食好过瘾又打卡✅装修都好唔错 始终系酒店✅适合庆生嘅 我见隔嚟有人庆生系可以插蜡烛系个汉堡到😆 而且可以坐得耐✴️卡位会有啲窄 ✴️服务态度我觉得一般⭕️Monster Burger(特大汉堡 4人用)⭐️⭐️⭐️⭐️(会先全个完整上比你影相,之后帮你切成4份)(唔系净系得大份嘅,入面啲馅都好丰富,入面有啡菇好juicy,蛋系7分熟,牛肉都唔干身,整头口感同味道都几好)⭕️Buffalo Wings ⭐️⭐️(我觉得太酸,同偏干身,冇肉汁)⭕️Lemon Meringue Pie ⭐️⭐️⭐️(呢间啲蛋糕都系好巨型,其实4个人分都得😂 但太甜,好在有柠檬味中和下)⭕️Mashmellow Chocolate Shake ⭐️⭕️The Elvis Shake ⭐️(都几大杯嘅,可以两个人分😂 不过真系好甜而且冇奶味)(我先系openrice买咗预付优惠,去到再叫milk shake同cake)
✅汉堡真系超大个 share食好过瘾又打卡

✅装修都好唔错 始终系酒店

✴️卡位会有啲窄

✴️服务态度我觉得一般

Monster Burger

(会先全个完整上比你影相,之后帮你切成
4份)

Buffalo Wings

⭕️Buffalo Wings ⭐️⭐️
(我觉得太酸,同偏干身,冇肉汁)

Lemon Meringue Pie

⭕️Lemon Meringue Pie ⭐️⭐️⭐️

The Elvis Shake

⭕️The Elvis Shake ⭐️
(都几大杯嘅,可以两个人分😂 不过真系好甜而且冇奶味)

2022-10-22
用餐时段