2014-09-14 1271 浏览
呢日黎到荃湾,想揾D隐世食店试下~睇openrice见呢间野comment唔错,同朋友就决定黎呢到啦~呢间野个位都几偏僻,如果唔系跟住地图揾相信唔会揾到......同埋佢个门面太细间啦,入到去啲装修令人感觉好简陋, 好难想像咁多人推介.....不过黎到就试下啦!我地叫左最出名既巴东牛肉饭同卤肉饭~讲真,呢两碟野一上枱我好失望....点解个卖相咁差既......同碟头饭有咩分别??仲要收到$45咁贵??不过好彩食落唔太差,巴东牛肉饭口感劲似牛腩饭,炆到好淋,唔错~卤肉饭个汁好浓好好味,啲𩠌仲多过啲饭,如果再多少少饭就好啦~我可以感受到呢一间系一间有心既小店,老板亦好nice! 但如果再做出名d,就一定要执执门面啦.
呢日黎到荃湾,想揾D隐世食店试下~

不过黎到就试下啦!

我地叫左最出名既巴东牛肉饭同卤肉饭~