2019-02-06
我唔識寫食評,我只簡化講事源:訂左8點位同菜,初一去食晚飯,8點左右入座先讚:食物幾好食,好過調景嶺其他酒家,只係偏鹹左少少。另外想讚下蠟行頭個經理,處理方法好同速度快。以下方面我只想比百樂門集團睇!後彈:一,叫左兩個職員起菜,都重溜單,四十分鐘後先有第一菜乳豬食。二,初一職員忙我當然知,拎個盒都拎左二十分鐘都未有。三,糕點無曬!?糖水都無!?拎左五個芒果杯黎話就咁補(話:一個好貴嫁),我圍十二人,兩人一杯都唔夠啦!四、班part time職員開始hea答,咁我咪叫佢地搵經理過黎,又浪費我十幾分鐘,先有一個肥既經理過黎,話補壽包,等幾內?佢話立即蒸,十幾分鐘左右。我地話唔啦,扣番糕點錢算,然後佢走左,再接著我見到隔離枱上壽包(很定我地係黎先過隔離枱😦)再過一陣,蠟行頭個經理又再問我咩事,我再講一次事情,佢唔洗五分鐘扣番錢再係咁講sorry,我先睇得出咩叫有誠意!我地走果時都十點幾。所以我係想讚下果個經理(蠟行頭,我無問佢貴姓)先再用時間打依偏野~
事源:訂左8點位同菜,初一去食晚飯,8點左右入座
先讚:
以下方面我只想比百樂門集團睇!
後彈:
二,初一職員忙我當然知,拎個盒都拎左二十分鐘都未有。