2021-03-24 396 浏览
呢间餐厅之前食过观塘分店觉得唔错,今次就嚟食油麻地分店,估唔到食物质素差咁远! 一早喺OpenRice订咗位,去到准时入座,叫完嘢食之后第一碟上菜系生虾!我哋3个人每人食一只都觉得非常之唔新鲜,虾好「梅」,「梅」到林patpat, 感觉就好似解冻咗好耐唔新鲜嘅生虾,之后同店员反映,话觉得唔太新鲜,我哋都系唔要。店员唔觉得有咩问题,仲坚持觉得啲生虾冇问题。我哋话因为生嘅唔新鲜怕会食咗唔舒服,成碟俾返佢,叫佢可以自己试吓。因为始终疫情问题,晚市恢复冇耐,好多餐厅都会有较多存货,而有机会令到食物新鲜度有所影响,同埋食落口感我哋每一个都觉得有问题!喺整个过程之中我哋从来冇谂过要退钱或者叫佢拎过碟新嘅出嚟。因为我哋真正想话俾佢知系食物问题!之后另一个店员声称自己试咗觉得冇问题,咁我哋亦都冇再同佢讨论。佢哋话其他客人食咗都冇问题。 成餐饭我哋都叫咗好多食物,其他食物我哋完全冇话有问题,好唔好食另计。但系生虾真系有问题!到埋单我哋一样系照俾埋生虾个钱,佢亦都照计我地。其实冇问题,我哋绝对系认为食物质素有问题而反映,如果唔系都唔会成碟冇食俾返佢,但系餐厅嘅回应实在令人失望! 以后都唔会去!以下系我哋叫

以下系我哋叫咗嘅食物!

生虾刺身10只$98
虾饼3件$58