2018-06-27
今天好想食酸辣湯,由於食開果間換左廚師,D食物質數一次比一次差,我已經比左三次機會它,但去吾返以前既水平,甘我地唯有轉移陣地行遠少少,來里間食為避免同其他人爭位,通常我都比較遲lunch,現在已經過晒繁忙時間,但一入門口就聽到好嘈吵既聲音,如果係客人聲,可以接受,當係氣氛lo,但並不是客人多(得一位已經食得七七八八既客人),而是D員工 高談闊論聲🙄,其實我淨係想靜靜地食餐飯,我吾想你地家事或是非好彩它D出品係ok既獅子頭,肉質嫩滑,但我吾like,我咬落去好似有好多肥膏甘烤夫好得意既名凍食,口感好得意,好似凍食既面根,夏天最岩食,開胃無錫小骨👏👏好好味,酸酸地,D肉炆得好淋,配飯一流菜飯都好食,多菜可能我飽,我覺得一般佢哋除左傾計,仲有一位好勤力既員工,不停甘幫我地收拾台面既碗亞,碟亞,係不停甘係我地里台 chi卓 咁轉,煩屎到我們食完,馬上收筷子,好可惜他一路收,一路跌筷子,筷子石都係甘,我估他係緊張,越緊張越出事段估他吾係想趕我走亞,得我地一台
好彩它D出品係ok既
獅子頭,肉質嫩滑,但我吾like,我咬落去好似有好多肥膏甘
烤夫好得意既名
凍食,口感好得意,好似凍食既面根,夏天最岩食,開胃
無錫小骨👏👏好好味,酸酸地,D肉炆得好淋,配飯一流
菜飯都好食,多菜
可能我飽,我覺得一般
段估他吾係想趕我走亞,得我地一台