2009-09-10
同女友, 伯母同埋姨甥仔一齊嚟食幾道餸的味道都很好, 印象之中, 個津白煮魚腐好好味, 佢係一個可以當湯飲的餸, 湯底好鮮甜, 魚腐好好味, 特別適合老人家同小朋友食, 味道溫和而魚腐本身又易消化士多啤梨骨都唔錯, 個汁甜味比酸味多, 而排骨的肉口感都好好, 一點都沒有靭的感覺食物的水準不錯, 但其實最想讚係佢地既服務, 因為姨甥仔係一個兩歲的小朋友, 之前可能玩得太癲, 食到一半居然把食物一次過嘔哂出嚟 嚇到女友手忙腳亂, 但呢度d阿姐好 nice, 連忙預備了好多濕毛巾幫我地清理現場, 仲為我地轉另一張枱坐, 仲好好態度, 安慰埋小朋友...我都覺得有點感動, 雖然價錢係貴少少, 但無論食物同服務都係好優質的