2016-08-07 637 浏览
同两个旧同事食饭,点知OT到好夜,揾左好几间,最后试一试green waffle,不过一开就就要等成60分钟,我不禁期待起来。叫咗三样嘢食,三样都好淀粉质:第一样系薯条,炸得几好,不过唔特别,无影相。第二样就系mac & cheese,呢样佢整得好香,芝士味够但又唔会好漏,最特别嘅系佢用嘅通粉外面系有坑纹的,啲芝士粘住系外层,好正!第三样系牛扒粒薯粒镬仔,牛粒几嫩身,配埋薯仔几match,不过因为我地太多淀粉质,后期食落好济,下次再试会减少d.另外叫咗三杯唔同嘅嘢饮,个名就够特别啦,味道就一般,不过不失啦。PS: 我同同事倾计果阵,隔离个大叔一直喺度偷听,可能我哋啲话题真系好敏感,个呀叔无朋友讨论,忍唔住听得好兴奋,其实我地都有少少老尴。

叫咗三样嘢食,三样都好淀粉质:

第一样系薯条,炸得几好,不过唔特别,无影相。

2016-06-30
等候时间
60 分钟 (堂食)
  • 美式劲厚车打芝士白汁镬仔通粉