2022-10-12 407 浏览
我哋係星期五晚一群朋友去食 明白疫情令到小店好難做落去 一坐低老闆就迫我哋開酒 但佢啲酒又overprice 我哋唔想開 佢就係咁俾說話我地聽 明明whatsapp book 枱個陣都無講明一定要開酒所以我哋都有啲唔高興 我哋咁多人又叫左咁多野食 ,at least一人一個main dish....其實消費都高,點解仲要咁樣迫我哋? 佢係小店 間鋪都細既 只係容納到15 人左右 我哋一大班人坐得好迫 上菜速度都慢 食緊法國菜咁我哋由7 點食到11 點 然後店主係咁係到話 平日可以自己帶酒黎, 星期五就要黎開酒啦, 因為佢地要俾鋪租 I was like, 我好明白你個苦處但唔係咁樣去迫人?但你係咁重複呻我唔知有咩可以幫到你!soho 地區多有錢人消費 ,係咪嫌我地消費得唔夠多? 我地一均都食左$800 at least.... 我哋被迫下都開左一支酒食物方面, 我覺得都ok 既 我地豬牛羊都試晒 ( 雖然有啲無相) 個人覺得羊肉係幾好食, 肉身夠軟, 反而牛扒相對無咁出色個晚落雨, 店主整唔見左我哋朋友把遮 但啲態度係笑笑口話會幫你搵番 , 當然最後係搵唔到 Anyways, 結論係如
我哋係星期五晚一群朋友去食
佢係小店 間鋪都細既 只係容納到15 人左右
我哋一大班人坐得好迫
上菜速度都慢 食緊法國菜咁
我哋由7 點食到11 點
食物方面, 我覺得都ok 既
我地豬牛羊都試晒 ( 雖然有啲無相)
個人覺得羊肉係幾好食, 肉身夠軟, 反而牛扒相對無咁出色
個晚落雨, 店主整唔見左我哋朋友把遮
但啲態度係笑笑口話會幫你搵番 , 當然最後係搵唔到
Anyways, 結論係如果你要試,就唔好揀weekend 去