「牛大人台式火锅放题」成日谂起都想食,可以任食高质牛,今次又系拣最贵𠮶个餐,牛肉入口即溶!澳洲M9和牛,个口感超级嫩滑,有好浓郁嘅牛肉香味,每一口都充满咗肉汁同埋弹性,真系令人停唔到口。呢度嘅牛丸真系一定要试嘅!佢哋嘅汤底都好好味!我拣咗台式红烧汤底,好浓郁,有一种独特嘅香气,真系令人流口水。汤底仲加咗啲秘制嘅调味料,令整个火锅嘅味道更加丰富多样。每一块牛肉煮落汤底度之后,都会吸收汤汁嘅滋味,令牛肉更加美味。佢哋嘅配菜真系多到爆,任叫任点!你可以拣选各式各样嘅台湾食材,例如台湾豆腐、鱼丸、豆皮、海鲜、蔬菜等等。整体嚟讲,「牛大人台式火锅放题」真系一个令人食得好足嘅地方。无论系牛肉嘅质量定系汤底嘅口味,都好值得推荐。如果你系个爱食牛肉嘅人,一定唔可以错过呢间店!

2024-02-01