2021-08-13 3776 浏览
每格一段时间,我都会走来<炊豕店>食佢哋嘅炸猪扒,虽然次次来都几多人,不过都值得再来帮衬的,因为最强炸猪真系超好食,永无失望!!~<人气推介葱油猪扒配捞粗面>葱油份量劲多劲好味,配料仲有炸蒜同埋底下嘅秘制酱汁,将啲葱油捞埋酱汁,同埋香蒜捞埋啲面一齐食,味道非常之夹,仲好惹味。粗面嘅份量系非常之多,塞满晒成个碗,一定食得饱!!重点主角出场,就系呢一块无与伦比嘅厚切猪扒,猪扒嘅炸粉非常之薄,肉质厚得嚟系带松化嘅口感,骨少肉多,咬落去松软而带点点微弹,非常之好食。<肉燥汁猪扒配捞幼面>幼面嘅份量同样非常之多,呢个猪扒饭系配肉燥汁,肉燥汁非常之浓郁,而且配有好多粒粒半肥瘦肉碎,极为惹味。另外一赞嘅系,呢度嘅卤水牛展做得非常之高水准,牛展炆得非常之软腍,咬落去完全冇根同埋渣,肉质依然够滑,最重要系佢个卤水味道非常之突出,极为入味。卤水牛展份量虽然唔算好多,但每一片牛展都好大块,而且唔算好薄,值得推荐!!~另外加十蚊仲可以配埋饮品,好抵吖!!整体来讲,餐厅嘅卖点就系平靓正,食物质素水准高,而且份量多,价钱够晒平,人均消费都系八十蚊左右,就可以食到劲好

<人气推介葱油猪扒配捞粗面>

粗面嘅份量系非常之多,塞满晒成个碗,一定食得饱!!

<肉燥汁猪扒配捞幼面>

另外加十蚊仲可以配埋饮品,好抵吖!!

整体来讲,餐厅嘅卖点就系平靓正,食物质素水准高,而且份量多,价钱够晒平,人均消费都系八十蚊左右,就可以食到劲好味嘅炸猪扒,所以我一定会再来吖!!~

等候时间
5 分钟 (堂食)
  • 秘制猪扒(肉燥汁)