餐厅: Goobne Chicken (M88)
资讯:

2017-12-31 199 浏览
作为炸鸡爱好者的我Goobne是我的首选,今次因为就朋友关系,嚟到中环的分店食晚饭。由于系闲日既关系,一嚟到就安排左坐位!我同朋友对呢间炸鸡都各有自己喜好,于是我哋拣左餐厅推介既Half & Half双拼鸡餐,我就拣左4 只辣椒既辣鸡,朋友就拣左西柚鸡,份量足够我哋一齐食!我最钟意食呢个辣鸡,辣味由浅入深,越食越有辣味! 我本来叫左杯Mojito ,最后都因为太辣,再叫多左一罐汽水另外我哋仲叫多左一个韩式炒年糕,两个人食,份量啱啱好!我除了order左杯mojito外,朋友仲叫左杯西柚沙冰是晚食得非常尽兴,价钱500 多元,在中环区嚟讲,不算贵! 如果下次再喺附近约食饭,应会再嚟!

由于系闲日既关系,一嚟到就安排左坐位!
half & half

另外我哋仲叫多左一个韩式炒年糕,两个人食,份量啱啱好!

韩式芝士炒年糕

我除了order左杯mojito外,朋友仲叫左杯西柚沙冰

西柚沙冰

mojito

是晚食得非常尽兴,价钱500 多元,在中环区嚟讲,不算贵!
如果下次再喺附近约食饭,应会再嚟!

half & half
  • 韩式芝士炒年糕