其實我平時食嘢講究嘅除咗質素仲有服務態度👄E間拉麵舖🍲除咗佢拉麵真係好正之外其實服務真係一流🙆🙆今次已經係第二次食呢一間嘢啦😚 咁當然係第一次食過之後覺得佢好味😝所以先會再揀佢la😇排隊嘅時間唔係好耐😎雖然你可以見到出面不斷有人外面排緊隊🤔但店員得閒會出泥同你講好快就得😤人流管制非常之好 好快就入座😆(店員們都好有效率)揀左食咩之後 👇👇👇店員會問你洗唔洗幫你加熱隻蛋?🐣洗唔洗切開一半?✌另上?💁好細心👏👏大慨10mins左右 就上菜la辛辣豚肉豬骨拉麵 (麵質適中 少油 中辣)🍲😳真係好好味 中辣😲冇想像中咁辣佢嘅豚肉 係厚切嫁👏個湯我差d飲曬 好香 辛辣好易入口 好暖胃麵量其實都幾多嫁😏 辛辣湯底配拉麵👍👍蛋白普通🤔不過蛋黃好特別 好香😋蛋有蛋味( ̄∇ ̄) 不過我建議將隻蛋浸一浸落個湯度然後先再同麵食會好味啲😍😍特盛豚肉豬骨拉麵 (麵質適中 少油)不得不說佢啲湯好香好濃 一試難忘😉😂😂唔係誇張嫁 係真係好正不過e碗嘢真係好飽 有4片厚切豚肉💎豬骨湯😍😍其實呢個唔係咩特別嘢 係煎餃子(辛辣)煎得啱啱好😋 d餡好滿😂不過我食得出係真係辣既 唔食得辣既🙅嗌丫 佢有原味揀嫁皮都算薄既 不過
其實我平時食嘢講究嘅除咗質素仲有服務態度👄
E間拉麵舖🍲除咗佢拉麵真係好正之外
其實服務真係一流🙆🙆
人流管制非常之好 好快就入座😆(店員們都好有效率)
揀左食咩之後 👇👇👇
店員會問你洗唔洗幫你加熱隻蛋?🐣
洗唔洗切開一半?✌
另上?💁
好細心👏👏
大慨10mins左右 就上菜la
辛辣豚肉豬骨拉麵 (麵質適中 少油 中辣)
🍲😳真係好好味 中辣😲冇想像中咁辣
佢嘅豚肉 係厚切嫁👏
個湯我差d飲曬 好香 辛辣好易入口 好暖胃
麵量其實都幾多嫁😏 辛辣湯底配拉麵👍👍
蛋白普通🤔不過蛋黃好特別 好香😋
特盛豚肉豬骨拉麵 (麵質適中 少油)
不得不說佢啲湯好香好濃 一試難忘😉
😂😂唔係誇張嫁 係真係好正
不過e碗嘢真係好飽 有4片厚切豚肉
💎豬骨湯😍😍
其實呢個唔係咩特別嘢 係煎餃子(辛辣)
皮都算薄既 不過唔叫突出
😆粟米粒粒都好飽滿🌽 不過味道唔稱得上好好味🌽
$10有咁大碗👏👏係勁既🖒
店員見到我差唔多食曬碗麵嘅時候
佢就行過泥同我講5mins後幫你上個雪糕😤
其實服務真係好好 佢地見到客人d水就泥飲曬 就好快幫你refill🐳
紅豆綠茶雪糕 🍨topping仲有d綠茶葉
係好香好滑 味道唔假 冇苦澀味😄