2020-05-18 1312 浏览
<放题90 分钟 味道唔错 食得超赶>😂呢间牛気东涌分店 有唔同既边炉餐 入枱时拣定汤底 可食90 分钟 有唔同 level既牛肉任食选择 我就点左308 蚊位 极上美国牛小排海鲜放题 😆牛豚鸡肉 海鲜 喺叫 staff点 . 而出面吧枱有无数 丸菜肠 甜品 饮品点 其实系多选择 所以食唔切 建议点 level 1 至3 . 既级别肉类 . 甘会划算 d . 如果再点到400 蚊嗰 d食得90 分钟极唔抵食 😰🍴汤底点左黑蒜猪骨煲 🐷 估唔到个汤底都算几浓 黑蒜味香 连埋牛肉食十分唔错 韩式辛味泡菜锅 🌶️ 以食得辣既人黎讲完全唔辣 正正常常 la 🍴极上美国牛小排 肉质比较弹牙 脂肪少 牛肉味浓 🐂🍴严选美国牛肩肉 感觉有 d似靓既美国肥牛 肥瘦适中 肉质软林 切得够薄几有弹牙口感 🐮 牛柳粒切得够大粒 食落够 juicy牛肉味浓 都好味🍴精选鸡腿肉🐤 够弹牙 但肉味唔够 正常级别 特选豚肉 以猪肉黎讲唔肥 肉质味浓 几有口感 唔错🐷🍴海鲜有大海虾 够弹牙 新鲜度中上🦐蚬肉冇沙弹牙 花胶够大件有口感 仲有青口都够新鲜😁🍴出面既熟食太多唔想多讲 大体上就系有咖喱牛肉
<放题90 分钟 味道唔错 食得超赶>😂

🍴极上美国牛小排 肉质比较弹牙 脂肪少 牛肉味浓 🐂

🍴出面既熟食太多唔想多讲 大体上就系有咖喱牛肉 豆腐花 甜品 碗仔翅等等 熟食 打边炉料好多 鱼蛋 墨鱼肠 芝士丸 乌冬 菜 菇粟米等等 整体 都够新鲜

🍴 几锺意佢有雪糕机 有士多啤梨味同朱古力🍓🍫 朱古力味正 d . 士多啤梨偏甜 正常 最後 fb like仲有 movenpick雪糕 每人一个 🍦
饮品方面可乐茶汽水出面任拎 我就加左 20蚊点左 orion 生啤任饮 🍺 本身呢只日本啤个味都唔浓 仲要 fresh d既生啤 都系要黎过下口瘾

整体 食物新鲜 落足料黎得足 整体 staff有礼 但太少时间食 性价比值唔值自己决定

#放题 #任食 #啤酒 #打边炉 #海鲜 #海虾 #蚬肉 #牛肉 #牛小排 #牛柳粒 #雪糕 #咖哩 #鸡脾 #豚肉 #雪糕 #生啤 #花胶
Score 平均分 <7.7/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#牛気
东涌达东路20 号东荟城1 楼119 号铺