2018-08-27
今晚去荔枝角工業區那邊本打算食一家餐廳,點知星期日原來唔開門,行行下見隔離有間勁似拮嘢家同埋peppa晏的食店,見佢勁少人坐得C服又靜,就入去求其食吓。可能真係平日番工時間先多人,星期日晚嚟真係包場一樣。設有自助區自己斟水拎餐具等其實同連鎖式食店冇咩大分別,可能人少地方又闊落所以好自在咁點餐食嘢。樓面一個呀姐做哂執枱收錢一腳踢,態度雖然冇咩笑容同冇耐性,不過都係helpful嘅,會主動推介你食咩!牛肉鑊好多料,烏冬食得出似超巿放冰格嗰隻幾彈牙個特盛牛肉食超大碗,大過拮嘢家個特盛,夠兩個大人食加幾蚊又可以有菜俾小朋友食老實講冇誇張,嘢食唔會有驚喜,但係我覺得好食過拮嘢家喎!我見幾個comment又彈又話唔好食,其實幾廿蚊嘢食就用番性價比去計算吧,我已經覺得好合理。而且每套餐仲可以跟一個超平小食,即叫即炸架!個炸紫心蕃薯餅好好味呀!$3一件咋真係好抵食,我唔敢講一至五都有呢個質素,但係平日夜晚人少少可能㕑師都慢工出細貨,真心OK!
可能真係平日番工時間先多人,星期日晚嚟真係包場一樣。
設有自助區自己斟水拎餐具等
牛肉鑊好多料,烏冬食得出似超巿放冰格嗰隻幾彈牙
個特盛牛肉食超大碗,大過拮嘢家個特盛,夠兩個大人食
加幾蚊又可以有菜俾小朋友食
而且每套餐仲可以跟一個超平小食,即叫即炸架!
個炸紫心蕃薯餅好好味呀!$3一件咋