2023-08-25 1302 浏览
🌕Hello我系Moon🌕旺角真系一个聚会嘅好地方,😏无论系港九新界嘅朋友都可以集中喺旺角依度揾嘢食!😝放题就最适合不过啦!🤤可以食到自己钟意嘅嘢食,仲可以无限咁样食!🫣今次又来到旺角雅兰中心呢度食极尚大喜屋,😚好彩我有一早订枱,😎如果唔系对唔知要等几时!😤虽然系平日嘅时间,但系呢度都系座无虚席!订枱真系指定动作!🫣一坐低梗系食刺身先啦,😛三文鱼刺身同埋虾刺身真系好推荐大家去食!😆甜虾同埋极品大赤虾都系好新鲜,🤣肉质好饱满,加少少嘅豉油同埋Wasabi一齐食就更加鲜甜!🥰记得上次食嘅时候都冇呢样嘢,😌今次就多咗鲜百合上汤烩大虾球,🤣虾都系大大只嘅,🥰而且佢仲有好多嘅蜜糖豆喺旁边咁就会更加清爽!😛如果钟意有口感嘅朋友仔,😝就可以嗌盐烧鸡软骨串!😜我个人就钟意避风塘软壳蟹,😏避风塘非常惹味软壳蟹都系香脆好味,😎依一个避风塘软壳蟹嘅旁边,🤩总会有炸鱼皮,令到脆卜卜嘅口感就更加强!🥳羊架都系一定要食!😉烧香草羊鞍,每一件都系啖啖肉,😍仲有好香嘅黑椒味道同埋香草嘅味道!🥰呢度仲有唔少嘅海鲜,🤪川烧珍宝鲜蚝烧同埋金蒜蓉粉丝蒸扇贝,🤭都系即叫即整嘅,所以等候时间会耐啲,🤤但系值得!😬海鲜都系好鲜甜,
🌕Hello我系Moon🌕

刺身

甜虾刺身

鲜百合上汤烩大虾球

如果钟意有口感嘅朋友仔,😝就可以嗌盐烧鸡软骨串!😜
盐烧鸡软骨串

避风塘软壳蟹

烧香草羊鞍

川烧珍宝鲜蚝烧
😬海鲜都系好鲜甜,佢仲会有炸蒜蓉喺上边令到整体嘅味道更加丰富同埋更加惹味!😏
金蒜蓉粉丝蒸扇贝

食完海鲜仲想继续食啲香脆嘅嘢,🤪所以我哋都嗌咗脆炸猫山王同埋紫心香芋丸!🤩
脆炸猫山王
放题最后,🥳一定系要食雪糕同埋食甜品
😜呢度嘅雪糕雪条款式好多而佢哋嘅甜品我就重点推介泡芙同埋小蛋糕啦!🤪
脆皮泡芙

🌕最后MoonMoon真系好满意呢间放题,呢度款式选择多,而且上菜嘅效率真系好高,唔使等好耐就有得食!🌕
用餐时段
刺身