餐厅: 大家樂
资讯:

2023-02-17 52 浏览
收工好攰,谂住求其食,食完早啲设屋企冲凉休息,就黎呢间大家乐叫个烧味四宝食啦。食完,真心觉得唔掂。我叫左餐,等叫no。等左阵,见到烧味部放左个饭出黎,又放左杯汽水上去,谂紧系唔系我呢?但系望牌,又冇我号码㖞。跟住又见到第2碗饭放左出黎,又有第3碗......如是者等左约十分钟,见到𠮶几碗饭好寂寞地排住队,我终于忍唔住行埋去问:系咪我架?原来真系我架😵😵😵我同碗饭原来互望左成十分钟😔😔😔😔,问佢地点解整好左都唔叫飞?佢地只系讲句:唔好意思。。。。。唉!!!佢地都系打份工姐,费时问佢地咁多啦。。。叉烧喺买飞𠮶阵讲左要肥既,拎到系瘦既😑😑😑叉烧面就湿湿地,但咬落系干既😒😒好奇怪望到我碗饭𠮶几块红肠,竟然有头又有尾😱😱😱😱乜红肠咁短咋?其他咸蛋同鸡翼都冇乜特别,正正常常。呢间已经唔多人,点解仲会咁??谂住快手食个颓废餐姐,点会食到自己都颓埋?呢间真系多乜谢,唔怪得连晚市都咁多位啦。。。
食完,真心觉得唔掂。
其他咸蛋同鸡翼都冇乜特别,正正常常。
呢间真系多乜谢,唔怪得连晚市都咁多位啦。。。

4宝饭
4宝饭既红肠