我地系夜晚食嘅,个场系爆爆爆,完全唔休做。装修排场摆盘系令你开头觉得物超所值,食物系新鲜嘅,不过只限部长未攞住张单同你confirm人头,之后恶梦就开始。详情建议去睇其他负评,写得好中肯真实。差唔多食完两round,头45分钟,之后就严重甩单,俾人催,催到走为止,仲有个app系离枱前45分钟就系last order,成个流程系公司策略。如果你抱住食某间连锁60分钟嘅心态去食呢间所谓有两个钟位位4旧几嘅放题,个感受即刻好好多,真嘅。如果以为有full个半至两个钟,系会好难受。仲有,个场系好嘈,收碟车冇停过系你身边刷过,完全冇享受可言。今次用餐体验,只怪我系新手。进食攻略系头45分钟,唔好讲嘢,食咗先,之后先慢慢睇影食出面啲嘢,再讲嘢。唔建议龙虾伊面,旧虾鞋咸,食新鲜同烧物好,佢个豆苗好食。

唔建议龙虾伊面,旧虾鞋咸,食新鲜同烧物好,佢个豆苗好食。
2024-02-28
  • 刺身