2023-09-09 439 浏览
嚟咗睇景再加食下午茶(>^ω^<)✨蜂蜜黑茶窩夫🧇Waffle上有芒果粒粒、椰子碎、北海道牛乳雪糕。芒果好新鮮,少少酸味都冇,好甜好香🥭北海道牛乳雪糕勁香濃,好有奶香味,好順滑!唯一缺點就係好快溶🫢而窩夫 真係冇諗過有四塊🧇🤎四塊都好鬆軟,外層微脆,食落好香茶味,有少少花香味~✨火腿芝士酥卷 配:薯片及時令沙律沙律菜先係最高成本😂😂佢比嘅份量都幾多~同埋幾新鮮🥗本身以為好普通嘅菜,點知原來佢地加咗啲酸酸甜甜嘅汁落去,開胃好多!薯片就幾薄身,同埋應該加咗truffle,好鬼香😋😋酥卷係類似麵包啦,不過火腿芝士餡…竟然係將佢地2個餡打發成灰色咁,漿漿地😂-跟餐飲品-✨Hot latte見住職員就咁用咖啡機裝啲咖啡,故之然對杯latte冇乜expect,不過估唔到幾順口!飲得出唔係用instant coffee粉沖嘅咖啡,完全唔苦,勁想添多一杯😭😭✨Lemon ginger呢個係茶包沖熱水嘅飲品,一開頭聞落好通鼻塞嘅感覺😂後來飲落覺得好似中藥味🥲應該係叫草本味?
嚟咗睇景再加食下午茶(>^ω^<)

✨蜂蜜黑茶窩夫🧇

✨火腿芝士酥卷