首先讲讲环境, 因为七点前已到埗, 场内无咩客, 所以与友人㨂左张4 人高枱坐, 而非中间的长枱,老实讲, 𠮶啲长枱有啲似大学饭堂😅😅😅所以感觉麻麻而餐厅系采取自助服务, 自己去收银比钱落单, 自己取餐, 自己执枱, 所以无加一服务费。但留意番,餐厅只收现金同八达通。我哋叫左2 人餐-$268包2 主食,2杯饮品及是日蛋糕1份黑椒牛柳丝炒意粉预期中的味道,牛柳丝都系食开素肉嘅口感同味道,黑椒味不重, 意粉不会太淋烂, 偏硬有啲咬口,但唯一缺点系超级油。铁板杂扒蛋系流心的, 但系好油至于条香肠, 真系麻麻地, 似唔扎实, 一啲都无香肠的感觉素汉堡扒汉堡扒都系同坊间的素扒味同口感差唔多, 无特别,够厚够扎实素猪扒素猪扒就较失望, 首先无谂过佢系炸猪扒,而且佢炸得无素年的吉列猪扒咁香脆(无比较无伤害,但昨晚先食完素年,所以好大对比), 但胜在够厚,有咬口。但口感同味道都似大粒版嘅仿炸带子🤭🤭系底有好多好多无味但烚熟左硬骨骨嘅翠玉瓜,红萝卜同西兰花,仲有啲炸得唔禾口的薯块而黑椒汁其实系甜烧汁, 无黑椒味Chocolate brownie 朱古力不浓,雪得太硬, 无咩合桃。另外, 餐厅提有一些前

我哋叫左2 人餐-$268
包2 主食,2杯饮品及是日蛋糕1份

黑椒牛柳丝炒意粉
2人铁板餐  -  黑椒牛柳丝炒意粉

铁板杂扒
2人铁板餐-铁板杂扒

蛋系流心的, 但系好油
至于条香肠, 真系麻麻地, 似唔扎实, 一啲都无香肠的感觉

素汉堡扒
2人铁板餐-铁板杂扒

汉堡扒都系同坊间的素扒味同口感差唔多, 无特别,够厚够扎实

素猪扒
2人铁板餐-铁板杂扒

而黑椒汁其实系甜烧汁, 无黑椒味

Chocolate brownie
2人铁板餐-甜品

朱古力不浓,雪得太硬, 无咩合桃。

另外, 餐厅提有一些前菜在自助区取, 有生菜,沙律菜,腌萝卜,腌青瓜,薯粉同沙律酱薯仔,正常水平。白饭, 柠檬水可以任添。
仲有糖水, 今日系双色(紫薯/黄薯)蕃薯糖水,姜味够浓, 甜味适中(虽然甜味不是至蕃薯) ,但整体几好饮

但如果比我拣多次, 268 蚊, 我会食返「走肉朋友」🤣🤣
2021-03-24