2020-12-30 205 浏览
如果想食虫二建议大家最好要预先系佢地嘅网站 Book 定枱因为佢都长期爆满,如果 Walk in 都应该好难先会食到本身想坐露天位~可惜full晒,不过室内都好好影一汁三菜便当 嚟到虫二当然要试吓出名嘅和风料理,主菜方面可以五选一 😋 我就拣咗烤芝士汉堡扒伴海苔肉松便当~饭有三种食法,第一就系将鲣鱼昆布高汤倒入饭变成茶渍饭,跟著加入附送嘅前菜,最后加埋温泉蛋,浓浓嘅蛋香味令个饭更滑更易入口 😍 而汉堡扒相当厚实,份量十足!伯爵茶传统班戟Pancake 即叫即整,中间夹有红豆同满满嘅麻糬,食落烟烟韧韧,仲有淡淡茶香~不过比较可惜嘅系上枱时雪糕已经有少少溶,令到个卖相无相象中咁吸引 😕 炸鸡炸鸡炸鸡 ‼️ 虽然 $68 得五旧,但一啲都唔会令你失望!炸粉比例啱啱好唔会太厚,上枱嘅时候仲出紧烟,啖啖肉食落口特别爽呀 🤤
如果想食虫二建议大家最好要预先系佢地嘅网站 Book 定枱

伯爵茶传统班戟