为女儿预祝生日, 因此一家大细到此店。 因为女儿1pm才camping完, 所以1:30pm才到达汉和, 心想密密食到3:30pm都够。食物品质okay嘅, 不过好似以lunch来说, 生肉种类少了点, 熟食就差不多。 我较喜欢猪脚姜(可能少人吃及不断煲住, 成煲都是充满骨胶原, 猪脚入口即化, 蛋是铁蛋, 醋入口甜酸适合,满口都是骨胶原。吃完一大碗感觉顿时皮肤滑嘟嘟,人都靓咗精神咗, O 㖞!)甜品类也很正! 豆腐花滑不溜口, 糖酱里有姜汁,食多几碗都抵。西米露虽然只是椰汁,但调配适宜, 我还自己加菠萝粒、西瓜粒变成什果西米露, 出面都要十零元一碗, 现在食几多都得。甜品还有热绿豆沙(真系煲到起沙嫁!), 雪糕和凉粉。 任饮只有豆浆和酸梅汤, 我见叫套餐的饮品都是职员在自助机倒出来。环境就唔得, 唔系迫唔迫嘅问题, 而系地下黏黏的兼周地都有酱汁, 收碟速度慢。原来3:30pm收市, 但3pm有职员会提醒要拿食物便尽快拿, 因为出面要收食物了。 因此很多人出去抢攻。
为女儿预祝生日, 因此一家大细到此店。

有生的有熟的,任君选择
2010-08-17
$74.80 (午餐)
庆祝纪念
生日