餐厅: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (海之戀商場)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-08-14 48 浏览
同朋友出完街见到呢间新开炸鸡店就入黎试吓😍😍店内装修风格都好韩式😍😍食物种类都算多。-半半炸鸡(原味/辣酱) $208原味炸鸡外脆内嫩食落口感鲜嫩,鸡身唔会好多油份,炸鸡粉亦厚薄适中,咬落香脆,仲保留到鸡肉既肉汁,而辣酱味唔会系以往甜辣口感,而系辣为主食落偏辣而口感系辣得好过瘾,唔系好食得辣嘅朋友仔会觉得太辣。-白切五花腩 $288五花腩放系炉上隔水蒸,不但可以保持微温仲可以保持肉质湿润,而白切五花腩本来就已经腌过,咸咸的五花腩脂肪同瘦肉嘅比例各占一半,点埋韩式辣酱再加上生菜包住黎食,食落唔油又唔腻。-紫菜手抓饭 $88饭上面好多紫菜同蟹籽~超足料,仲有得玩可以带手套将饭捞埋再搓圆,之后加埋芝士片一齐食。
-半半炸鸡(原味/辣酱) $208

-白切五花腩 $288