2020-12-02 5265 浏览
-好挂住韩国啲烤鸡,无得去旅行,就同朋友黎呢间韩式餐厅解解瘾🥳-▪️Half Half 炸鸡贪食嘅我哋每款鸡都想试,于是叫咗Half half,有得order两款,最后点咗原味烤鸡同蜜糖香滑烤鸡🤩烤鸡烤得非常锁汁Juicy,肉质嫩滑,而且外皮烤得好香口,令我忍唔住食晒啲鸡皮!而且仲有唔同部位嘅鸡肉,连鸡胸都烤得几滑,每件烤鸡都啖啖肉!呢个份量凑起黎应该有一只鸡咁多!非常抵食!尤其蜜糖香滑烤鸡更加出色,酥脆嘅蜜糖鸡皮令我食到停唔到口!另外仲会附上有三款酱,我最中意就蜜糖芥末酱!唔会太甜或太辣,令烤鸡口感更丰富。而且另一样非常贴心嘅就系,佢会附上手套,等你食烤鸡嘅时候唔会整到只手油淋淋👍🏻.▪️仲有赠送萝卜,酸酸甜甜,非常开胃!.▪️芝士韩式烤肉炒饭配酱制香肠芝士份量多到好澎湃,轻易就有拉丝效果!烤肉腌得非常入味,香肠非常大条!烤肉炒饭好香浓,粒粒分明,捞埋芝士非常惹味,而且系用铁板上,所以都keep到温度。.最贴心嘅就系,消费满$300,会送一支非常大枝嘅韩国制消毒搓手液,呢餐饭真系好抵食呢!

▪️Half Half 炸鸡
而且仲有唔同部位嘅鸡肉,连鸡胸都烤得几滑
尤其蜜糖香滑烤鸡更加出色,酥脆嘅蜜糖鸡皮令我食到停唔到口!

▪️仲有赠送萝卜,酸酸甜甜,非常开胃!

▪️芝士韩式烤肉炒饭配酱制香肠
芝士份量多到好澎湃,轻易就有拉丝效果!
烤肉腌得非常入味,香肠非常大条!

• 韩式烤鸡
  • 原味烤鸡