2022-07-16
好耐冇去韓國啦,超級掛住佢哋嘅街頭小食😋😋今次👧🏻👦🏽喺旺角食咗間超級地道嘅韓國熱狗😋😋All in 1 set (熱狗+冬甩+飲品) $78揀左新出嘅星星熱狗,面頭係有啲砂糖+蜜糖星星,係平時食開早餐嗰隻蜜糖星星,甜甜地,加埋裏面嘅芝士,味道好豐富,意外地覺得好夾👍跟住加咗個伯爵茶冬甩,外面個冬甩皮似平時食嘅沙翁,加埋裏面嘅伯爵茶cream,唔算好甜,淡淡伯爵茶味,唔錯😋👧🏻完全比佢個飲品吸引住🤣吉住一個橙喺上面,好岩打卡用🤣橙汁係果粒橙既味,飲完之後可以食埋上面個橙👍Oreo 熱狗 $38👧🏻太鍾意食甜,所以另一隻熱狗都係揀咗甜🤣🤣🤣熱狗上面有一粒粒Oreo圈圈,食落脆脆地,好有口感😋😋其實甜嘅熱狗配埋芝士,真係唔會好甜,仲要加強豐富味道👍好特別,幾好味👍魷魚味魚糕棒 $25食得韓國嘢點會少得食魚糕😋😋👧🏻超級推介呢個魷魚味嘅魚糕,食落好香魷魚味,而且仲好彈牙,好有口感,必試👍👍甜辣蝦味魚糕棒$25呢個相對會濃味啲😋甜辣醬係有小小辣,相信好多人都食到呢一隻辣🤣有啲似韓國街頭食嘅年糕嗰種甜辣味,濃味人要試😋Oreo冬甩 $28同伯爵茶味一樣,個冬甩皮都係好似沙翁咁。裏面除咗cream
All in 1 set (熱狗+冬甩+飲品) $78
Oreo 熱狗 $38
魷魚味魚糕棒 $25
甜辣蝦味魚糕棒$25
Oreo冬甩 $28
同伯爵茶味一樣,個冬甩皮都係好似沙翁咁。裏面除咗cream之外,再加咗好多Oreo曲奇餅碎,比起伯爵茶味會多咗層口感,相信鍾意食Oreo嘅人都幾鍾意食呢個👍😋