2024-01-16 595 浏览
走进这家店嘅时候,心谂今晚又可以饱餐一顿啦!会飞唔食鸡?当然即刻挑咗蜜糖芥末鸡来试吓。先讲讲啲紫菜卷,烤牛肉夹落其中,卖相晒筋又吸引,咬落去肉香四溢,脆哋哋嘅紫菜加上嫩滑嘅牛肉,真系绝配!😋跟住讲返主角,蜜糖芥末鸡。有冇搞错?顶级嘅脆皮🍗,喺蜜糖芥末嘅滋味下,层次丰富到爆灯,每啖都系香脆嘅快感!鸡肉嘅弹牙程度,完全就系符合韩式料理嘅高标准,啖啖肉汁多到流晒出嚟~🌟再者,部队锅嘅热辣感,汤底入味之嘛,伴上那滑Q嘅鱼片同爽口嘅豆芽,吃完暖笠笠,风寒都走晒!若唔系若唔系数𠮶啲口味独特嘅小菜,每一款都开胃到唔得咗,俾你一次过满足到所有对韩国料理嘅渴望!总之,食落由头到尾都舒舒服服!这家店嘅嘢食质素又正,真系一试难忘。下次再嚟,话咁易,我一定连个紫菜卷都唔会放过!👍😄