2018-05-31 932 浏览
有个fd系观塘做野,好耐无见。今日我难得可以🐍🐁出黎,当然要约佢出黎食餐饭,歇一歇。见呢间沾面店几旺场,装修又几靓,好有和风feel咁,所以决定入去一齐食个面。天气热辣辣,当然先整番杯冻野消下暑。我果杯杂果梳打真系有好多杂果系入面,大大杯,正。Fd果杯巨峰提子椰果梳打d椰果细粒粒,用粗饮管可以啜住黎饮。苹果沙律卖相好特别,一条条咁,仲加左d粟米片同蟹子,口感、味道同层次感都大大提升,餐前小食必叫。饺子底皮煎到微脆,上面仲舖左少少葱花。里面有d肉汁,吾会干曾曾。烧鳕鱼棒排得好靓,我fd即刻放左张相上IG呃哈。本身谂住上面d酱油会有点粘牙,点知一d都吾粘,仲好爽脆同好香,同啤酒好夹,必叫。d鱼点d酱汁加d柠檬汁真系好开胃,而且鱼仔细细,好而入口,好快被我地成碟KO。主角黎了个沾面汤系非常浓厚既猪骨汤,上面洒左少少葱花,加埋用印有面馆名既碗装住,卖相有心思。碗沾面几大碗,弹牙程度比一般拉面沾面高同粗一点,仔细看每条面都有坑,怪吾知挂沾面汤同葱花都无难道。

天气热辣辣,当然先整番杯冻野消下暑。
我果杯杂果梳打真系有好多杂果系入面,大大杯,正。
杂果梳打

巨峰提子椰果梳打

和风苹果沙律

饺子底皮煎到微脆,上面仲舖左少少葱花。
里面有d肉汁,吾会干曾曾。

烧鳕鱼棒排得好靓,我fd即刻放左张相上IG呃
哈。

烧鳕鱼棒