2019-08-24 1784 浏览
一排无黎 佢搬左个大d既铺位 平日lunchtime 最好打去book位 因为都几full 如果想食佢既紫菜乌东都要留定 个个好hit好快就无哂佢店入面主要系木色既设计 好有日本既感觉 坐得几舒服 佢会俾个茶你饮 个茶味几特别几好饮我就比较钟意粗身乌东 叫左个粗竹帘乌东配骨付鸡 🌸 再加左10几蚊配个糖心蛋 乌东非常烟un滑顺 食得好满足 份量好够 佢既冷面酱配左d wasabi芝麻等等 好清新 😆 骨付鸡其实即系鸡脾 非常推介 佢整得好入味 外面香酥 入面林 而又保留左d肉汁 juicy juicy 糖心蛋佢唔系话太多调味 唔似拉面个种 食落比较fresh朋友们试左紫菜乌东 佢面身幼d 但劲在同样有个咬口 但食落又唔太觉好种紫菜味 鱼我就无试 见个样都几好 朋友都话好食佢好似仲有手打乌东workshop 好想去

骨付鸡配竹帘粗乌东

鱼我就无试 见个样都几好 朋友都话好食
盐烧鱼配紫菜乌东

佢好似仲有手打乌东workshop 好想去
天妇罗配紫菜乌东
2019-08-23
等候时间
5 分钟 (堂食)
骨付鸡配竹帘粗乌东
盐烧鱼配紫菜乌东