2019-07-17 7956 浏览
環境:燈光昏暗有情調,地方寬闊舒服,環境好好,唔會拘謹(係未入餐廳前太黑又有啲黑色擺設有少少驚)個廁所仲靚到癲食物:除咗散嗌仲有啲set餐份量都唔少。一黎已經有啲小食俾你石頭上係魚肉,ok 石頭後cake,幾特別圖2係crab cake,ok 食過更好味不過係免費嘅都收貨一大籃包 唔熱,質感都ok好多人話個牛油好正,我覺得無太特別。可能我鐘意食熱嘅飽千祈唔好食曬呢一大輪免費野因為你俾錢嘅係而家先上煙三文肉配塊飽仔,份量唔太多,都食唔出幾大分別牛肉他他又有兩塊煙燻飽仔,好味!唔好睇細細碟其實份量唔少。龍蝦湯超好食!我鐘意!有時啲餐廳會勁濃有啲苦,呢個唔會,又唔會太咸。而且啲龍蝦肉勁彈牙勁鮮甜。我諗我會每隔一排想黎飲龍蝦湯叫得做扒房佢地推薦嘅主角黎啦第一啖真係好好食不過實在太飽,愈食滋味就不再。隔離係pudding同pancake混合體。又係太飽試咗一啖就算。呢份係 medium rare 嘅豬,有驚喜!好味!點個汁好正!左邊有個菜包肉餃子,超級juicy!(但同樣太飽食唔曬好浪費)跟餐有份甜品用咗雪糕黎當汁,好smooth!又係好味!提外話慶祝活動餐廳有個蛋糕仔送俾你,蛋糕固然之唔錯。連
環境:
燈光昏暗有情調,地方寬闊舒服,環境好好,唔會拘謹
(係未入餐廳前太黑又有啲黑色擺設有少少驚)

個廁所仲靚到癲

食物:
除咗散嗌仲有啲set餐份量都唔少。

一黎已經有啲小食俾你
石頭上係魚肉,ok
石頭後cake,幾特別
圖2係crab cake,ok 食過更好味
不過係免費嘅都收貨

一大籃包
唔熱,質感都ok
好多人話個牛油好正,我覺得無太特別。可能我鐘意食熱嘅飽

千祈唔好食曬呢一大輪免費野
因為你俾錢嘅係而家先上

煙三文肉配塊飽仔,份量唔太多,都食唔出幾大分別
牛肉他他又有兩塊煙燻飽仔,好味!
唔好睇細細碟其實份量唔少。

龍蝦湯超好食!我鐘意!
有時啲餐廳會勁濃有啲苦,呢個唔會,又唔會太咸。
而且啲龍蝦肉勁彈牙勁鮮甜。
我諗我會每隔一排想黎飲龍蝦湯

叫得做扒房佢地推薦嘅主角黎啦
第一啖真係好好食
不過實在太飽,愈食滋味就不再。

呢份係 medium rare 嘅豬,有驚喜!好味!
點個汁好正!
左邊有個菜包肉餃子,超級juicy!
(但同樣太飽食唔曬好浪費)

跟餐有份甜品
用咗雪糕黎當汁,好smooth!又係好味!

提外話
慶祝活動餐廳有個蛋糕仔送俾你,蛋糕固然之唔錯。連個生日牌都好味!真係一層薄朱古力。

服務好到不得了
拉櫈摺巾唔洗講,帶你去廁所仲幫你整好cushion。
而且講廣東話,唔識英文都無問題。
真係會令你乖乖俾tips

總括言之,食物中上未到非食不可。
不過係可以好愉快咁渡過一晚。

唯一美中不足落單時介紹得麻麻,而且無提醒我地份量,浪費咗少少食物。