餐厅: 芭堤雅小廚
资讯:

2022-11-20 484 浏览
今次已经唔系第一次嚟呢间餐厅,不过夜晚嚟食都系第一次。餐厅全部都系泰国厨师,都几正宗!芭堤雅拼盘,呢个系细嘅$148, 比预期大碟㖞,有齐晒一般拼盘嘅虾饼、鱼饼、香叶包鸡同泰式春卷,件件size都唔细,仲要新鲜整热辣辣,我最like系虾饼够弹牙又啖啖肉,另泰式春卷都好唔错,入面全是素劲香口😋😋芭堤雅冬荫公大size $168,汤料好足,劲多虾仲要好大只,酸辣度适中,劲浓味👍🏻👍🏻其实点咗其他菜,不过太肚饿,唔记得咗影相😅不过样样都好好食,尤其泰式腊肠芝麻虾飞碟,好特别,好好味,必试!另特别要提一提系服务超级好,可能系平日夜晚人比较少,由打电话book枱到介绍菜式都劲有耐性及礼貌👍🏻

芭堤雅拼盘

芭堤雅冬阴功