2024-04-15 13 浏览
「咖喱炸鸡捞面」🫶🏻如果评论拉面,我觉得呢间拉面既味道有水准,做得好出色,以佢既份量来讲,一个人食一个捞面系好足够,而呢度既捞面有好多料材料有:日式咖哩、炸鸡、生蛋黄、辣肉碎、葱花、韭菜、紫菜碎、天妇罗碎、生蒜、鱼粉及小麦面✌🏻♥️佢既咖喱味好香,仲有炸鸡,外香内软,鸡香味十足,仲有生蒜可以提升捞面既口感味道,佢连葱花都比到好足料,好抵食+好味「柚子盐味捞面(冷)」🫶🏻呢款捞面系冷捞面,见佢既配搭同味道咁独特,佢既柚子盐味都好食,无谂过咁都衬得到,彷佛好似去了日本一样材料有:鸡肉片、生蛋黄、葱花、紫菜碎、水菜、竹笋及小麦面✌🏻♥️材料一样好丰富,放到成碗都系,有生蛋黄,好浓郁既蛋味,有埋竹笋,食面系必会食,而佢既捞面系用小麦面,好弹牙😼
「咖喱炸鸡捞面」

「柚子盐味捞面(冷)」🫶🏻