2020-12-14 268 浏览
其實每次也是專登過黎食呢間餐廳 我唔系在這邊上班 都唔系住呢頭 試過一次三文魚飯唔錯 所以見佢出新post <蛋黃漬蔥吞拿魚茸三文魚飯> 都專登過黎試入座前 接待處 有說明入座時間一小時 我都無所謂 明白疫情下 想盡量做多幾枱客人 但最後我等左個飯23分鐘 我叫的魚生飯應該都不用用很長時期煮 我隔離枱都有問工作人員 工作人員說正在忙大訂單 我都明白 都登佢地開心 至少疫情下 都有人叫佢地外賣 支持佢地 所以我都無所謂繼續等 最後等左23分鐘先到我的飯 然後我吃了一半 有一個女侍應就給我帳單 就話驚等陣好多人埋單叫的埋單先同時擺左個留座牌系我枱面 我即刻好快甘食哂個飯 之後杯野飲本身都未飲過 飲左兩啖 同一個女侍應又黎叫我走 話用餐時間系一小時 佢同時已經帶埋新的客人黎叫佢地等我走 最後我連杯野飲都無飲哂就走 呢種服務態度非常差 成個set埋單要$174 但仲要趕客人走 而我叫的魚生飯要需時23分鐘去準備 然後只給我25分鐘已經比張單我 真的沒試過這麼差的餐廳服務最後都真心給食評 不計餐廳服務 今次試呢個真心失望 完全無味 飯又好濕 紫菜好林 一啲都唔脆 說真 食完個飯

最後都真心給食評 不計餐廳服務 今次試呢個真心失望 完全無味 飯又好濕 紫菜好林 一啲都唔脆 說真 食完個飯未比佢叫走前 我都決定了不會再來 因為食物比之前差了
蛋黃漬蔥吞拿魚茸三文魚子飯