2022-11-28 122 浏览
終於俾我book到啦。呢間餐廳超級難book呀!俾個貼士大家起碼要早一個月online booking,就可以book到下一個月同1日嘅日子,大家留意返就基本book到達到九成。講返正題餐廳喺俾我期望更高,無輪喺服務食物質素環境都比預期好好多好多,服務仲有個小驚喜留番俾大家親身去感受下啦!講番食物質素都係一般西餐嘅食物款式價錢屬於中價但係最哩度其實真係食個環境而且好明顯廚師好比心機去處理食物嘅擺盤顏色配搭一運用同佢嘅餐廳格局非常之陪襯我地叫左一個前菜兩個主菜兩個甜品三款野飲前菜係牛油果三文魚他他非常之清新而且感官良好食慾大振主菜有佢地主打嘅蟹肉意大利飯同埋慢煮牛肉。不過今晚煮牛肉上枱嘅時候唔太熱可以有待改善。但肉質非常好食。甜品除咗睇得都食得雲下面嘅牛奶奶凍非常好食飲品方面真係滿足打卡需要
我地叫左一個前菜兩個主菜兩個甜品三款野飲
前菜係牛油果三文魚他他非常之清新而且感官良好食慾大振