餐厅: Espuma
优惠: 食饭都有得赚里数? 仲唔即刻订台?
条款及细则:
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束。
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束
2016-12-27 1756 浏览
Taaalaa 哩个就系成个tea set,佢地个主题系间屋会冒烟,所以我地ready好ge时候服务员会帮我地放乾冰系最顶个层,咁就会冒烟 但系咁第一层ge burger 仔就变得无咁热了第一层打开:) burger正如我说,凉ge,因为凉,块肉都有小小硬了。 我本身中意食个心d肉热辣辣burger,所以我唔太喜欢。 其他个甜点还可以,望落同食落差唔多第二层打开:) 个录色ge圣诞树系块oreo饼乾上面几好食 意外地中意 佢有好浓ge奶味同抹茶味,软软地,好中意咁浓ge green tea味 不过,可能我地食得慢,块orea饼已被索到开始林了,哈哈。 其如ge都系,望落同食落差唔多Sorry第三层无影,不过最底系个scone呢ge,我个人认为有d乾,味道一般。 整体算唔错,因为成个set其实几细心同好美观,服务员都几nice:)送上环境图片:)
Afternoon tea set
但系咁第一层ge burger 仔就变得无咁热了
Tea set 第一层
Tea set 第二层
第二层打开:) 个录色ge圣诞树系块oreo饼乾上面几好食
意外地中意

送上环境图片:)
Earl grey tea
即磨咖啡