2021-04-28 320 浏览
这间奇纳百川位於尖沙咀海港城LCX,店舖环境相当之唔错🤔,系一间韩国餐厅,装修都好吸引😮,尤其是坐近窗口位可以望到尖沙咀海境,十分之吸吸,打咭非常之正👍!.松露白菌奄列多士卖相十分之吸引😮,睇见都好想食🤔😋,真系睇得吓,闻到香喷喷黑松露味道😙,两面金黄色嘅外皮,咬落去脆带点软绵绵嘅感觉🤔,非常之正👍,而去嘅滑蛋带点香嘅黑松露味😙,加埋D白菌超好味😋冇得输👍!.豚肉定食睇到觉得好似好好味🤔😋,豚肉食入口都好腍身入哂味😋,咬落去都好又口感🤔,去嘅卖相都好吸引😮,增加食慾🤔😋!.梳乎厘班㦸配洋甘菊柚子露十分之吸引嘅甜品😍,食入口好软滑,味道恰恰好又唔好甜😋,加咗去D柚子露,令到梳乎厘更加好味😋,闻到洋甘菊嘅清香😙,又食到柚子嘅甜味!.茘枝乌龙茶呢杯乌龙茶茶味浓郁😙,好香乌龙茶既味😋,浓淡适中,饮入口又闻到茘枝嘅清香味😙😋,甜度适中!.朱古力味道超浓郁,好香朱古力味😙,去嘅拉花十分之吸引😲,朱古力都可以拉到👍!.**价钱一般,食物都唔算贵又有质素,我觉得值得试吓👍* *

松露白菌奄列多士

豚肉定食
睇到觉得好似好好味🤔😋,豚肉食入口都好腍身入哂味😋,
咬落去都好又口感🤔,去嘅卖相都好吸引😮,增加食慾🤔😋!

梳乎厘班㦸配洋甘菊柚子露

茘枝乌龙茶

朱古力
味道超浓郁,好香朱古力味😙,
去嘅拉花十分之吸引😲,朱古力都可以拉到👍!
**价钱一般,食物都唔算贵又有质素,我觉得值得试吓👍* *

2021-04-26