2023-04-18
📍尖沙咀 黑樺牛 A5和牛火鍋放題📍工作辛苦完一輪,午市好想食打邊爐,好好慰勞一下自己。之前留意到呢間黑樺牛火鍋放題,主打A5和牛,好吸引,於是就嚟試吓。$398/位(另收加一),就食到A5和牛放題!呢排做緊優惠,入座就會送個靚靚鳥籠層架,with 兩款牛肉,一款豚肉,同埋墨魚滑&蝦滑。另外仲有一個海鮮拼盤,職員話啲海鮮係日本直送,然後會即刻幫你蒸,仲幫手開埋。啲海鮮都非常鮮甜,好有驚喜。另外仲叫咗幾款頭盤:鬼馬油炸鬼、麻辣拼盤、青瓜。喺好肚餓嘅情況下,呢啲頭盤解救咗我🤤🤤。到湯底&打邊爐嘅料喇!呢次叫咗藥膳雞,真材實料嘅藥膳湯底,好滋補😆,但味道又唔會太搶,雞件嫩滑好食!牛肉有好多款揀,仲好細心話埋俾你知每部分要烚幾耐,確保食到最好食嘅牛肉🤤🤤🤤。最鐘意特上霜降牛小扒,同埋玉子後腰肉,超級香濃嘅牛肉香😳!食得好滿足!鍾意食牛肉嘅人,一定要黎試吓🥹🥹🤤🤤😆😆!
到湯底&打邊爐嘅料喇!
食得好滿足!鍾意食牛肉嘅人,一定要黎試吓🥹🥹🤤🤤😆😆!